Κεντρική Προφίλ Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Γενικές πληροφορίες

Η Όραμα ιατρικά α.ε. ιδρύθηκε το 2002 ως ανώνυμη εταιρεία με σκοπό την κατασκευή - εισαγωγή και εμπορία ιατρικών συσκευών. Απευθύνεται στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και των επαγγελμάτων υγείας.  Παρέχει σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις σε διαγνωστικά και θεραπευτικά προϊόντα, που συντελούν στην πρόσβαση, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του Γαστρεντερολογικού, καθώς και του Αναπνευστικού συστήματος.

Η  ανάπτυξή της Όραμα α.ε. την έχει  καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον ιατρικό χώρο, για την διάθεση των πλέον αναγνωρισμένων ενδοσκοπικών  εργαλείων.

To πεδίο δράσης της Όραμα α.ε., είναι, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, ιατρικά  διαγνωστικά κέντρα και ιατρεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η αποκλειστική αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού αποτελεί για την εταιρεία βασικό στόχο από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της και επιτυγχάνεται σε αξιόλογο βαθμό.

Δέσμευση σε εσάς

Καθημερινό μας μέλημα είναι  η ανάπτυξη και παράδοση ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την υπεύθυνη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, στην οποία θα μπορείτε να βασίζετε διαχρονικά τις ανάγκες σας.

Δέσμευση στην υπεροχή

Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις σας για την βελτίωση της λειτουργίας των προϊόντων μας, θα συμβάλλει δραστικά σε μια συλλογική προσπάθεια βελτιστοποίησης από πλευράς μας, ώστε τα είδη μας να πληρούν τις προσδοκίες σας.